كيك مرغ

كيك مرغ:

*نان تست: 1 بسته

* سينه مرغ پخته شده : 1 عدد

*خيار شور: 1 پيمانه

*سس مايونز:2 پيمانه

*ماست چكيده(اصيل):1 پيمانه

* نمك و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه: نان هاي تست را دورگيري كنيد و يك گوشه بگذاريد تا در پايان كار از آن استفاده نماييد. سپس سس و ماست چكيده را با هم مخلوط و نمك را به آن اضافه نماييد. مرغ و خيار شور را نگيني خرد نموده با هم مخلوط كنيد. در صورت تمايل مي توانيد از مقدار سس كم و به پيمانه ماست اضافه نماييد بستگي به سليقه خودتان دارد. سپس دو الي سه نان را كنار هم در داخل سيني قرار دهيد. در ابتدا يك لايه سس آماده شده را روي نان ها بماليد و بعد مخلوط مرغ و خيار شور را روي نان ها بريزيد. دوباره نان هاي ديگر را به همان اندازه اول برداشته و روي لايه اول بگذاريد و همان كار را تا سه بار تكرار كنيد و در آخر دور تا دور و روي نان ها را كاملاً با سس بپوشانيد تا شبيه كيك در آيد و براي تزيين كيك تان دورهاي نان را كه در ابتدا جدا كرده بوديد روي كيك آماده شده به صورت تكه هاي آجري بچسبانيد. در صورت تمايل مي توانيد مقداري جعفري خورد شده را روي كيك تان بريزيد تا طعم و مزه بهتري پيدا كند. در پايان كار كيك را در يخچال به مدت 5 الي 6 ساعت نگهداري نماييد تا مواد به خورد هم برود. هنگام سرو مي توانيد كيك را هر طور كه دوست داريد برش داده و در ديس بچينيد و عصرانه و يا شام ميل نماييد. براي فرزندانتان بسيار مفيد مي باشد. يك بار امتحان كنيد ضرر ندارد. نوش جان

(نظر خودتان را در مورد بخش آشپزي كانون شهيد مطهري براي ما بنويسيد.) منتظر پيشنهادات بجا و سازنده شما در آموزش هاي آتي هستيم.

سر آشپز: جواهري - دبير زبان

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید