دلمه با برگ انگور

 

تعداد6 نفر

 

* گوشت كوبيده : 350 گرم

* گردو نگيني : 150 گرم

*جعفري خرد شده : 3 قاشق غذا خوري

* سيب زميني پخته : 2 عدد

* نخود فرنگي پخته : 4 قاشق غذا خوري

* برگ انگور : به تعداد كافي

*نمك و فلفل و ادويه جات : به مقدار لازم

 

 

ابتدا سيب زميني و نخود فرنگي را جداگانه پخته و له مي كنيم. سپس گوشت كوبيده را به همراه گردو، جعفري، سير رنده شده به مواد سيب زميني و نخود اضافه نموده ونمك و فلفل آن را اندازه مي نماييم و با دست ورز مي دهيم. در پايان برگ هاي انگور را پهن كرده و مواد را بصورت كوفته داخل برگ گذاشته و چهار طرف آن را تا كرده تا بصورت باميه درآيد و در ماهي تابه كه براي اينكار انتخاب كرده ايم مي چينيم. ناگفته نماند اول داخل ماهي تابه كمي روغن ريخته و چند برگ انگور كف آن قرار مي دهيم و دلمه ها را رويش مي چينيم و در پايان سسي را كه آماده كرده ايم را رويش ميريزيم و روي شعله ملايم گاز قرار مي دهيم تا آرام آرام مغز پخت شود بعد از اينكه جا افتاد گاز را خاموش كرده تا خنك شود و در ديس مي چينيم و شام با نان سرو مي نماييم.

 

طرز تهيه سس:

 

* رب : 2 قاشق غذا خوري

* آب نارنج يا آب غوره : 3 قاشق غذا خوري

* زعفران : به مقدار لازم

* نمك و فلفل به مقدار لازم

* آب : 1 ليوان

نصف قالب تمام مواد را با هم مخلوط كرده و روي شعله گاز تفت مي دهيم وقتي به جوش آمد و جا افتاد از روي شعله بر مي داريم.

* نكته: اگر تمايل داريد براي تهيه سس آن كمي سبزهايي خورد شده معطر، رب، زعفران، فلفل و زرد چوبه به همراه كره يا روغن داخل تابه ريخته و تفت دهيد و چند قاشق آب غوره يا آب نارنج به آن اضافه نموده با دو ليوان آب تا جوش بخورد و جا بيفتد. كساني كه نمي توانند كوفته خشك بخورند مي توانند سس را موقع نهار با برنج سرو نماييد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید