كوفته مغزدار

 

تعداد 6 نفر

 

* آلو : 200 گرم

* گردو : 100 گرم

* قیصی : 200  گرم

* آب به مقدارنیاز

* زعفران : مقداری

* گوشت کوبیده : نیم کیلو

* برنج پخته شده : یک استکان

* پیازسرخ شده : یک عدد بزرگ

* سیب زمینی پخته : 3 عدد متوسط

* جعفری ساطوری : 4  قاشق غذاخوری

* زردچوبه، نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم

مواد داخل کوفته :

* تخم مرغ : به تعداد

* تخم مرغ برای مواد : 3 عدد

 

ابتدا گوشت کوبیده را در ظرف مورد نظر می ریزیم سپس با سیب زمینی و برنج را که قبلاً پخته ایم له کرده به مواد اضافه می نماییم. سپس بقیه مواد گردو جعفری خرده شده وتخم مرغ را به مایع اضافه نموده و با دست ورز می دهیم. نمک وفلفل را به آن اضافه کرده ومایع آماده شده را کنار می گذاریم. حالا تخم مرغ ها را که به تعداد کوفته یا نفرات خانواده جداگانه می پزیم و پوست آن را جدا می نماییم مواد داخل کوفته ها را به صورت گرد در دست می چرخانیم و وسط آن گود کرده یک عدد (تخم مرغ و الو از هر کدام یک عدد داخل کوفته می گذاریم.)همه مواد را به همین شکل آماده می نماییم. در آخر ماهی تابه بزرگ را روی شعله گاز گذاشته و با روغن داخل می کنیم و کمی زردچوبه و زعفران به روغن اضافه می نماییم وکوفته ها را داخل تابه ریخته تا همه طرف آن سرخ شود. بعد از سرخ شدن، آن را در ظرف کریستال ریخته و با جعفری خیارشور- گوجه تزئین می نماییم وبرای ناهار و شام در کنار خانواده سرو کنید. بسیار خوشمزه و اشتها آوراست.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید