آش زرددانه

 

مواد لازم :

* کره : 1 قالب

* گلاب : 1پیمانه

* نشاسته : 300گرم

* روغن : به مقدار کافی

* زعفران : به مقدارلازم

* عسل : 1 لیوان متوسط

* برنج نیم دانه : نیم کیلو

* کشمش پلویی : 250 گرم

* ادویه، بادام، پسته به مقدارلازم

 

طرز تهیه :

 

ابتدا برنج را در آب خيس می دهیم و بعد از نیم ساعت داخل دیگ و با مقداری آب که روی برنج را بپوشاند روی شعله گاز می گذاریم تا پخته و له گردد. کره را داخل برنج ریخته هم می زنیم. پس از چند دقیقه نشاسته را در آب حل کرده و به برنج اضافه می نماییم و پس از آن زعفران را که در گلاب حل کرده ایم به مواد در حال جوش اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا ته نگیرد اگر آبش کم شد مقداری گلاب و آب گرم اضافه نمایید تا شل شده و باید به صورت فرنی در آید در پایان کشمش را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و پس از چند دقیقه که جا افتاد از روی گاز برمی داریم و در ظرف کریستال ریخته و با ادویه پسته و بادام تزئین می نماییم.

نکته: اگر مقداري عسل در این آش ریختید کم است می توانید مقداری شکر اضافه نماید. این زردانه در بعضی از مناطق گیلان و شهرستان های دیگر درست می شود.

نکته: زرددانه به این معنی است که آش با زعفران مخلوط شده و رنگش زرد می باشد و دانه هم کشمش هایی که داخل آش می ریزیم معروف می باشد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید