خورشت بِه

 

مواد لازم براي 6 نفر

 

* به: 1 كيلو

* پياز خرد شده: 1 عدد

* روغن مايع: به ميزان لازم

* نمك، فلفل: به ميزان كافي

* شكر: 2-1 قاشق غذاخوري

* رب گوجه فرنگي: 1 قاشق غذاخوري

* آب ليمو تازه: 4-3 قاشق غذاخوري

* زعفران دم كرده: 3-2 قاشق غذاخوري

* گوشت ماهيچه يا مغز ران گوسفند(بدون استخوان): نيم كيلو

 

طرز تهيه:

 

ابتدا پياز را در روغن تفت داده تا طلايي شود. سپس گوشت را اضافه كرده و كمي ديگر تفت دهيد. 3-2 ليوان آب اضافه نموده و بگذاريد با حرارت ملايم پخته شود. در اين فاصله (بِه) را پوست گرفته، چهار قاچ كنيد دانه­هاي آن را جدا كنيد و به قطعات نسبتاً ضخيم برش دهيد. در تابه كمي روغن ريخته و (بِه) را در آن تفت دهيد و در اواخر پخت (بِه) را به گوشت اضافه نماييد. توجه داشته باشيد (بِه) نبايد زياد له شود. رب گوجه فرنگي را نيز در كمي روغن تفت داده و به همراه شكر، آب ليمو و زعفران به خورشت بيافزاييد. اجازه دهيد خورشت با حرارت ملايم بجوشد و جا بيافتد.

نكته: در صورت تمايل مي­توانيد خورشت بِه را با لپه نيز تهيه نماييد. در اين صورت 100 گرم لپه نيم­ پز را كمي با روغن تفت داده­اید به گوشت اضافه كنيد

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید